dinsdag 26 september 2017

Mijn nieuwste items in ons interieur!

Yaaaay, girls! Weer tijd om wat nieuwe items uit mijn interieur aan jullie te showen! De laatste tijd heb ik namelijk weer allemaal leuke dingetjes gescoord onder andere via marktplaats, bij het tuincentrum en bij Loods 5! Heerlijk interieur goodies scooren en al helemaal leuk om die aan jullie te laten zien! Afgelopen week heb ik leuke kiekjes genomen en natuurlijk moest Saartje weer eens poseren, dus nemen jullie een kijkje?Vintage locker van Woood

Zoals jullie in een vorig artikel konden zien had ik een platenspeler gekocht! Super blij nog steeds mee maar ik had niet echt bepaald een leuk ere-plekje in huis. Ik besloot op jacht te gaan naar een leuk kastje en vond deze leuke vintage locker op marktplaats! Perfect voor in ons interieur en precies ook nog isde goede afmetingen voor onze platenspeler. Het fijne van dat kastje is dat hij niet teveel ruimte in neemt en mijn platen er ook allemaal inpassen. Deze locker heeft ieder geval een mooi plekje gekregen in huis! Nu kan hij helemaal shinen!Kussen By Boo

Ik ben gek op kussens op de bank en wil er eigenlijk nog veeeel meer kussens. Deze kwam ik tegen in tuincentrum de bosrand van het merk By Boo. By Boo verkoopt naast mooie kussens ook hele mooie karpetten en de prijs voor dit kussen vond ik ook nog wel eens meevallen! Namelijk €24,95. Het kussen is van goede kwaliteit en de vulling van binnen is stevig. Heerlijk voor die avondjes op de bank met een kleedje erbij en ook nog is stylisch! Een perfecte aankoop dus! En ja.. nog even over Saar op de foto, ook hier moest ze er natuurlijk weer bij liggen! Helaas was ze op de andere foto's niet zo fotogeniek dus koos ik voor eentje waar ze niet op keek haha!


Tunnel voor Saar

Bij Wibra koop ik eigenlijk altijd mijn panty's. De kwaliteit is daar altijd super. Toen ik de Wibra in stapte op jacht voor de panty's kwam ik toevallig deze tunnel tegen in het grijs. Zelf had ik al een keertje een blauwe versie gekocht en ik wist dat Saar er altijd gek op was. Alleen vond ik het altijd verschrikkelijk staan in het interieur. De grijze versie kon ik daarom echt niet laten liggen en oooh wat ziet ze er toch cutie uit!


Kandelaar Loods 5

Ik ben gek op dit soort kandelaars en kon hem ook echt niet laten liggen bij Loods 5. Vinden jullie dit soort kandelaren ook altijd zo leuk?


Old school servethouder

OMG, deze kon ik gewoon echt niet laten liggen! Dit is toch een musthave voor in ieder interieur? Oké misschien niet IEDER interieur maar wel in die van mij! Hihi. Het kleurtje vind ik zo leuk staan bij het licht groene wandje wat ik heb en zo gezellig staan. Vinden jullie hem ook zo tof?

Wat vinden jullie van mijn nieuwe items in mijn interieur? Hebben jullie de laatste tijd ook leuke items geshopt waar je zo blij mee bent?


24 opmerkingen :

 1. Wat heb je het gezellig in huis!! Zo mooi die kleuren, die kussens en al die gezellige spulletjes! En ik ben ook echt helemaal weg van je kat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een geweldige items, wat een leuk ingericht huisje. Ik had het net zo kunnen doen! Je kat is zoo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die vintage locker is wel heel tof! En je kat is wel een ster is poseren haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja lief hé! Zodra ik de camera pak en met spulletjes ga schuiven weet ze niet hoe snel ze erbij moet zijn om mee op de foto te kunnen!

   Verwijderen
 4. Die servethouder is te leuk, grappige is dat je die op heel veel terrasjes in het buitenland (vooral Spanje) al-tijd ziet staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt hé! Fijn toch als je aan terrasjes in het buitenland wordt herinnerd :-)

   Verwijderen
 5. Ik vind echt alles leuk aan jouw interieur! En wat een super mooie poes, ik ben verliefd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooi huis en inrichting!
  Die platenspeler, love it!! Mag ik vragen waar je hem van hebt?
  En tja, ik herken het probleem van de lelijke kattenspeeltjes in huis haha, heb twee heilige birmanen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel meis :-)
   De platenspeler heb ik via marktplaats gekocht, hij is van het merk vintage vinyl!:-)
   Dacht zo rond de €80,- nieuw in de winkel.
   Ooooh en heilige birmanen zijn ook super mooi!

   Verwijderen
 7. Superleuke items allemaal! Wat heb je je huis ontzettend leuk en gezellig ingericht en met oog voor detail :) Ik vind vooral dat kastje heel leuk en ik kan me voorstellen dat jullie kat ook helemaal in haar nopjes is met de leuke kattentunnel! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, die kattentunnel is helemaal haar ding, continu erdoor heen rennen en ons ondertussen uitdagen als ze erin ligt haha!

   Verwijderen
 8. Wat ziet dat er ontzettend knus en gezellig uit! De fluffy kat erbij maakt 't af. Mooi beest!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wat super leuk allemaal! En ik ben jaloers op die prachtige kat ahah! Wat een schatje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jullie hebben een onwijs leuk huisje! Ik vind zulke kandelaars ook erg leuk, ben van plan er nog meer in huis te halen voor de feestdagen haha, kaarsjes everywhere!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je het gezellig in huis meid! En ook zo lekker je eigen stijl. Ik hou ervan;-) Ik kom trouwens ook heel graag bij Loods 5.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw wat een toffe aankopen allemaal! Ik vind dat kastje echt geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind jouw interieur zo tof! Dat locker kastje is ook erg leuk. Zodra wij gaan verhuizen wil ik ons huisje ook anders inrichten. Ben dit wel een beetje beu.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die locker is heel tof! En wat is je kat toch práchtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk huis! Ik ben ook al een jaar op zoek naar het perfecte kastje voor onze platenspeler maar helaas, tot hiertoe is dat nog geen succes geweest! Die locker is een heel leuke oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top