dinsdag 12 september 2017

New-in: retro platenspeler Vintage Vinyl!

Nu ik op mijzelf woon is de heb ik veel meer plek voor leuke accessoires (en plantjes!) haha, maar ook dus voor een platenspeler. Een platenspeler vond ik al een heel tijdje leuk maar wist nooit zo goed hoe ik dat neer moest zetten dus heb ik er even mee gewacht. Een tijdje geleden liep ik met Wesley in Loods 5 waar ik dus ook weer die leuke platenspelers zag maar nog best aan de prijzige kant. Op marktplaats heb ik er uiteindelijk eentje gescoord voor een koopje en vandaag laat ik die aan jullie zien!
Soms kan je voor een koopje hele mooie spullen vinden op marktplaats of kringloop en wij vonden dus nu voor 30,- deze platenspeler die zo goed als nieuw was. De doos, alles zat er nog bij en ik kan je zeggen, het lijkt echt alsof we hem nieuw hebben gekocht. Eigenlijk wou ik altijd voor een groene gaan maar die kleur was slecht te vinden op marktplaats en bruin vond ik ook leuk staan in mijn huisje. Het leuke aan deze platenspeler vind ik dat hij wel een witte hendel heeft en een witte binnenkant, dat geeft nog meer stijl vind ik!De platenspeler is van Vintage Vinyl is echt top! Je kan er voor kiezen om oude platen af te laten speler maar je kan er ook voor kiezen om muziek vanaf je telefoon of tablet af laten spelen door ingebouwe line-in! Ik vind het echt perfect want leuke platen moet je tegen aan lopen in de kringloopwinkel of marktplaats dus zo kan je af en toe ook leuke hits van nu draaien.

Natuurlijk heb ik gelijk ook platen gezocht in kringloopwinkels en kon het echt niet laten toen ik een kerstplaat tegen kwam. OMG, niets is leuker dan kerstliedjes zo meteen op mijn retro platenspeler! Daarnaast heb ik ook een Micheal Jackson plaat gevonden op marktplaats. Nu nog even een perfect tafeltje vinden waar hij op kan staan. Het plekje heb ik iedergeval al vrij gehouden in mijn huisje.Wat vinden jullie van zo'n retro platenspeler? Hebben jullie er ook eentje?

18 opmerkingen :

 1. Heel tof, het ziet er zo leuk uit. Ik heb er geen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk!!! Wij hebben er ook een staan maar maken er eigenlijk niet genoeg gebruik van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer zeg! Het geeft juist zo'n leuk geluid uit een platenspeler!

   Verwijderen
 3. Wat is dit een leuk item, echt een eyecatcher in je interieur! Lijkt me zo leuk om echt ouderwetse platen te kunnen afspelen, heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vind het ook echt iets hebben! Zo leuk al die oude trends die terug komen:-)

   Verwijderen
 4. Zo leuk dat platenspelers weer helemaal hip zijn, ik vind het ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa love platenspelers! Hij is superleuk en past goed bij het interieur. Ik heb een oude platenspeler gekregen van mijn opa en oma die hem niet meer gebruikten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, super leuk zeg en ook nog is een leuke herinnering aan je opa en oma!

   Verwijderen
 6. Liefde voor vinyl! Wij hebben natuurlijk ook een platenspeler. Ik vind het alleen ontzettend jammer dat vinyl zo hip is tegenwoordig en vinylprijzen dus de hoogte in schieten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat is zeker jammer, deze heb ik gelukkig wel voor een koopje gekocht!

   Verwijderen
 7. Oh wat is deze mooi! Hij staat ook echt leuk. Ik ben zelf ook gek op vinyl en platenspelers. Mijn platenspeler heeft ook een beetje een retro-look, maar is wel knalrood. Lekker opvallend wel haha

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top