donderdag 7 september 2017

Outfit at the harbor of Rotterdam

Het is donderdag en dat betekend weer een leuk fashion artikel voor jullie online. Zelf ben ik echt gek op blousjes en zeker al die blousjes met die streepjes. Stiekem heb ik er veel te veel in de kast liggen en koop ik ze elke keer weer. Vandaag een nieuw outfitje voor jullie online met foto's die ik heb gemaakt bij de Rotterdamse haven!De blouse heb ik gekocht bij H&M en kon ik niet laten liggen toen ik hem in de etalage zag! Het leuke aan deze blouse vind ik dat je hem achter (of voor) kan knopen en dat een leuk effect geeft aan de blouse!

Ik heb de blouse nu gecombineerd met een spijkerbroek van Mango. Natuurlijk kan je hem ook gemakkelijk combineren met een tof spijkerrokje bijvoorbeeld, dat vind ik persoonlijk ook super tof staan.

Mijn bril is van Polette die ik heb gewonnen! Super leuk want ik heb zelf meestal lenzen in maar vind het ook zeker leuk om je outfit meer af te maken met een toffe bril. Zelf moet ik er nog wel aan wennen als ik hem op heb. Hebben jullie dat ook altijd?


14 opmerkingen :

 1. Wauw ik vind je outfit heel erg leuk! Je kan rood ontzettend goed hebben en ik leer het ook steeds meer waarderen! Wat een onwijs gave locatie ook om foto's te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja eerst vond ik rood ook niks maar begin het ook steeds leuker te vinden! Dank je wel:-)

   Verwijderen
 2. Heel leuk, vind zulk soort blousesjes ook erg leuk! Ik vind je bril ook echt heel erg leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Vind je blouse heel tof, ik ben dol op streepjes en deze kleuren staan mooi bij je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh wat een leuke blouse, hij staat je echt super! Hele mooie foto's ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit! De blouse staat je leuk. De locatie heb je ook goed uitgekozen, prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een onwijs leuke outfit en ook prachtige foto's zo met de haven op de achtergrond. Die blouse staat je heel erg goed, net als de gave bril trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Soms moet ik nog wel een beetje wennen aan de bril, hihi!

   Verwijderen
 7. Leuke outfit en mooie foto's. De kleur van de top staat je erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top