vrijdag 15 september 2017

Review Aussie Aussome Volume shampoo & conditioner.

Goede shampoo vind ik heel belangrijk. Van Aussie shampoo voor gekleurd haar had ik al een tijdje in gebruik en ik was verkocht! De variant kocht ik altijd bij de Action voor een fijn prijsje maar helaas is hij uit het assortiment en besloot ik een nieuwe variant uit te proberen, namelijk de Aussie Aussome Volume Shampoo en conditioner. Ook zo nieuwsgierig of ik die net zo fijn in gebruik vind? Lees dan mee!

Aussie Aussome Volume Shampoo (€6,99)

Volume shampoo, precies wat ik nodig heb! Ik heb zelf dun haar en alleen echt wat slag bij die 'babyhaartjes'. Dus wat meer volume kan ik wel gebruiken. Maargoed, wat zegt Aussie over het product zelf?
'Forget yoga, this is what we call uplift! Looking for gravity-defying volume? You’ve come to the right place. This lightweight lovely perks up limp hair and takes it to new and greater heights of, er, height. Your hair will think it’s the star of a TV ad and you’ll feel as uplifted as one of those overly happy yoga hippies. (Do they ever get down?)'
Hele leuke omschrijving waar ik helemaal enthousiast van kan worden! Het fijne is aan de verpakking is dat het een afsluitbare dop heeft, ideaal als je eens een nachtje weg gaat of als de fles nog wel eens valt in de badkamer. De geur van deze Aussie shampoo vind ik ook heerlijk, maar de volume die je ervan krijgt? Daar ben ik eigenlijk helemaal niet over te spreken.. mijn haar is na het wassen met deze shampoo en touw. Ik heb nog nooit zoveel moeite gehad om met mijn borstel mijn haar na het douchen te kammen.. Nu moet ik eerlijk zeggen, zonder conditioner is mijn haar altijd wel wat stugger, dus laten we die erbij combineren!

Aussie Aussome Volume Conditioner (€6,99)

Hopelijk geeft Aussie Aussome Volume Conditioner meer mijn gewenste effect, volume en fijn zacht haar! Laten we eerst kijken wat Aussie met dit product beloofd.
‘Pump up the volume! There’s a party in my hair, and everyone’s invited…is obviously something you might never say, but that doesn’t mean your hair can’t say it for you. Spritz this in for an upsurge of size, and let your hair live large. Big up my body. We’re talking about your hair, cheeky! This formula is a lightweight way to upsize, with Australian Sea Kelp extract and Panthenol, the ‘be-all’ of vitamins. It’s easy to see how you could get a big head.’
Ook weer een geweldige omschrijving! 'There's a party in my hair.. ' kan ik niet echt omschrijven over mijn eigen haar na het gebruik van de conditioner. Ook na het gebruik van de conditioner was mijn haar nog steeds heel stroef en touw. Jammer, want bij het kammen is dit zo vervelend en trek ik zoveel haren mee. Na een dag merk ik ook dat mijn haar een beetje vettig aanvoelt en niets is zo vervelend dan dat gevoel! Om een beetje een zacht en 'borstelbaar' haar te creëren en heb ik echt drie keer zo veel conditioner nodig dan normaal en dat vind ik toch niet echt de bedoeling.

Conclusie

Ik kan ben dus over de Aussie Aussome Volume Shampoo heel teleurgesteld. Ik had goede kwaliteit verwacht en hoge verwachtingen van dit product omdat ik zo tevreden was van de andere lijn. Helaas kreeg ik niet mijn gewenste effect en het ergste vind ik dat mijn haar na een dag vettig aan voelt en ik na het douchen heel stug en 'touw' haar heb. Ik schaf dit product iedergeval niet meer aan en ga weer op zoek naar een nieuwe! Wat is jullie favoriete shampoo?

15 opmerkingen :

 1. Superjammer dat 'ie niet aan je verwachtingen voldeed! Mijn favo blijft er eentje van Gliss Kur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat deze variant voor jou niet werkt :( Ik gebruik zelf de conditioner van Aussie volume en dan in combinatie met een L'oreal shampoo. Dat werkt erg goed :) misschien dat je dat nog kan proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke, dat klinkt inderdaad wel goed! Heb je niet heel veel nodig van de conditioner om een beetje fijn haar na het douchen te creëren?

   Verwijderen
 3. Jammer dat deze tegenvalt! Ik heb ze ook wel eens geprobeerd. Heb net als jij ook dun haar. Maar heb hem snel weggegeven... ik vond hem ook helemaal niks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen dat ik niet de enigste ben haha! Bij mij staat hij nu ook ongebruikt verder in de kast. Af en toe probeer ik het weer maar dan vind ik het toch weer niks..

   Verwijderen
 4. Leuke review! Jammer dat de producten tegenvielen, zeker voor die prijzen! Ik gebruik meestal een ph-neutrale shampoo, het merk verschilt nogal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer zeg! Zeker omdat je hier vaak goede dingen over hoort, hmm. Ik gebruik altijd shampoo van L'Oreal (Elvive). Vind vooral die mintgroene (clay heet die geloof ik) heel fijn, die zorgt er voor dat je haar minder snel vet wordt. Ideaal, aangezien mijn krullen zo ontzettend veel werk zijn dat ik niet iedere dag mijn haar kan wassen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, dat klinkt inderdaad ideaal! Ik wil het liefste ook niet iedere dag mijn haar wassen. Ik vind dat ook niet heel gezond anders voor je haar.

   Verwijderen
 6. Volgens mij verkopen ze in de Action ook dingen van het merk. Hoor er eigenlijk altijd wel fijne ervaringen over maar heb het nog nooit zelf geprobeerd. Ik heb van mezelf al touwhaar onderaan (en bovenaan superslap. Joy) dus die shampoo laat ik aan me voorbij gaan. Haha :p Ergens snap ik wel dat je er stroef haar van krijgt, want daardoor krijgt het waarschijnlijk ook wat meer volume. Maar of dat het dan waard is?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh haha ja dan is het zeker geen aanrader en zou ik inderdaad voor iets anders gaan! Haha! Ja precies, ik vind eigenlijk dat beide van toepassing moeten zijn. Zacht haar met volume!

   Verwijderen
 7. Ah wat jammer zeg! Ik ben zelf fan van schwarzkopf.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top