vrijdag 8 september 2017

Review Essie 'spin the bottle'

Voor vakantie kocht ik een nieuw Essie lakje! Om eerlijk te zijn koop ik weinig nagellak vanwege school en stage. Als verpleegkundige mag je geen nagellak dragen vanwege de hygiëne. Toch kon ik het niet laten liggen toen ik dit Essie lakje tegen kwam bij Big Bazaar voor 4,99. Ik kan je zeggen: ik ben verkocht! In dit review vertel ik je waarom!

Het fijne is aan Essie lakjes is dat de kwaliteit echt top is! Ik bracht dit lakje twee keer aan en hoefde bijna mijn gehele vakantie niet bij te werken ondanks het vele zwemmen. Niks is vervelender dan onverzorgde nagels met lelijke nagellak. Daarnaast vind ik het ook fijn dat de Essie nagellak gemakkelijk en snel droogt wat voor mij echt ideaal is! Ik heb hier namelijk altijd weinig geduld voor en niets is zo vervelend als je weer wat aanstoot en er zo'n 'deukje' in je nagellak zit. Ik ben daarom echt verkocht voor Essie en stap echt niet meer over naar andere nagellak! Jullie zijn ook vast bekend met Essie, vinden jullie dit ook de fijnste lakjes die er zijn?15 opmerkingen :

 1. Ik houd van dit soort kleurtjes en sowieso van Essie als merk! Heel mooi lakje dit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben ook verkocht! Ik ga niet meer voor iets anders dan Essie :-)

   Verwijderen
 2. Wat een fijn kleurtje! Ik hou echt van dit soort zachte kleurtjes en Essie is inderdaad super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ook! Ik vind het ideaal dat je het overal bij kan combineren:-)

   Verwijderen
 3. Wat een mooi en draagbaar kleurtje! Fijn dat je ook te spreken bent over de kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, echt een super kleurtje! Kan door het hele jaar. Ik ben met ieder Essie lakje uit mijn collectie ook intens blij, mijn favoriete merk op nagellak gebied.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spin the bottle is al zeker drie jaar een groot favoriet van mij! Ik draag deze zo graag dat ik denk dat dit wel eens het eerste potje nagellak zou zijn die ik daadwerkelijk op ga maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie nude tint! Ik vind Essie ook een fijn merk, maar wel prijzig! Ik heb zelf vooral heel veel lakjes van Rimmel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oke, misschien Rimmel dan ook eens uit proberen! Wat ook zeker een aanrader is is dinsdagavond bij de Big Bazaar kijken, daar zijn ze de essie lakjes dan zelfs 2,99 😱

   Verwijderen

Back to Top