vrijdag 29 september 2017

Review Miss Dior Eau de Toilette

Eigenlijk heeft er nog nooit een review online gestaan op mijn blog over een parfum. Vandaag wil ik hier verandering in brengen. Ook al is parfum heel persoonlijk vind ik het zelf namelijk wel altijd heel fijn om van te voren reviews te lezen. Daarom vandaag een review over Miss Dior eau de Toillette! Dit parfum kocht ik vorig jaar in Spanje in Gibraltar. Natuurlijk kon ik het toen niet laten om tax free te shoppen!De flacon

De flacon van Miss Dior is chique en toch alleen al mooi om hem zo neer te zetten in de badkamer! Ik vind een flacon van een pafrum wel altijd erg belangrijk. Een uiterlijk van een product doet iets
met je en geeft je eerder de nijging om een product te pakken. De chique uitstraling met het schattige strikje vind ik er heel leuk uitzien en vind ik wel passend bij gelegenheden waar ik dit parfum bij draag! Daarnaast vind ik de flacon ook een romatische uitstraling geven en vind ik de pastelkleur van de geur ook heel passend. Daarnaast ligt de flacon gemakkelijk in de hand en kan ik gemakkelijk de geur op mijn lichaam spuiten.De geur

In kan alvast verklappen. Zo mooi hoe ik de verpakking vind, zo geweldig vind ik het parfum ook ruiken! Ik ben verliefd! Volgens Miss Dior kan ik zo geur omschrijven:

'De charmante en pittige Miss Dior Eau de Toilette is een heldere bloemenchypré gesublimeerd door een vleugje lente. De aanzet met frisse en pittige bloedsinaasappelen maakt plaats voor een elegant bloemenhart waarin de essence van Neroli uit Tunesië en de Turkse en Bulgaarse rozen schitteren.
De patchouli uit Indonesië, de absolute signatuur van elke chypré, geeft deze stralende en charmante Eau de Toilette een compact karakter.'

Miss Dior Eau de Toilette is dus een verfrissende bloemige geur. Het is een zachte geur die de huid ook goed in zich opneemt wat voor een stralend effect geeft gedurende de dag. Ik vind dit parfum perfect voor speciale momenten en heerlijk om met zomerse dagen te gebruiken. Het is een zachte en echt heeerlijke geur die ik echt niet zou willen missen in mijn parfum collectie!

Conclusie

Ik vind Miss Dior Eau de Toilette een heerlijke, elegante geur en kwalitatief echt super. Ik hoef mij gedurende de dag niet bij te spuiten en ruik de bloemige geur optimaal. Ik gebruik hem zelf niet dagelijks omdat ik dat zonde vind maar ik vind het zeker een goed parfum voor dagelijks gebruik. De flacon vind ik daarnaast ook heel leuk en echt een beauty tussen mijn make-up producten!

Miss Dior Eau de Toilette is voor €73,90 te koop in de winkel. Wat is jullie favoriete parfum?

26 opmerkingen :

 1. Dit is inderdaad een heerlijke geur! Hij ziet er ook nog eens heel mooi uit, twee pluspunten. Echt een eyecatcher op je make-up tafel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel erg benieuwd naar de parfums van dior, ze zien er ook zo mooi uit! <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De flacon is super pretty inderdaad! Ben erg benieuwd naar de geur nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze geur is zo fijn! En de verpakking maakt het alleen nog maar beter <3 Mooie foto's heb je ervan gemaakt :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het flesje van het parfum ziet er echt super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aahh een parfum van Miss Dior staat al zooo lang op mijn wish list, wat een beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan ook nooit weerstaan aan het tax free shoppen. Vaak kom ik dus ook thuis met een flesje parfum. Oeps. Miss Dior heb ik ook ooit op de luchthaven gekocht en gebruik ik nog steeds graag voor wat meer bijzondere dagen. Dus net zoals jij ook niet voor elke dag. Dat vind ik dan ook zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto's heb je gemaakt. Ik ben zoooo benieuwd naar deze geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alleen de flacon vind ik al prachtig! Heerlijk geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben nu wel erg benieuwd naar deze parfum!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Pfff, moeilijk kiezen , Ik draag nu graag Flora by Gucci en ik vind Valentina van Valentino ook erg lekker. Deze van Dior heb ik ook gehad, ik denk inderdaad mijn favoriet van dit merk. En het flesje is echt beeldig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de mijne ook :-)
   Jou parfums ken ik beide helaas niet! Maar die zullen vast en zeker ook heel fijn zijn:-)

   Verwijderen
 12. Wat een mooie foto's! Ik kocht dit weekend de Miss Dior Absolutely Blooming variant en die vind ik zo lekker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top