vrijdag 22 september 2017

Review W7 'natural nudes' palette

Ik krijg de laatste tijd steeds meer een zwak voor mooie palletjes. Bij de Big Bazaar kwam ik dit mooie pallet tegen voor een fijn prijsje. Ik was zo nieuwsgierig naar dit pallet en besloot ik hem uit te proberen. Gelukkig was er een tester aanwezig en natuurlijk was ik gelijk verkocht! Kijken en lezen jullie mee met het review?Zelf ben ik gek op bruintinten dus koos ik voor het pallet natural nudes. Er zit hele mooie basis tinten in waar je zoveel kanten mee op kan gaan. De kleuren zijn verwerkt in een blikvormige verpakking en heeft in totaal 12 kleuren. De verpakking voelt stevig aan en heeft een mooi uiterlijk dus dat beloofde al veel. Helaas zit er geen spiegeltje in wat ik persoonlijk wel jammer vind. Wel een kwastje maar die vind ik persoonlijk niet goed in gebruik. Zelf kies ik dan toch liever voor een eigen kwast voor beter resultaat.Een leuk weetje over dit pallet is dat de kleuren exact nagemaakt zijn van de Urban Decay Naked 2 palet. Een leuk weetje en zeker een fijne prijs als je naar iets goedkopers opzoek ben! Nu tijd voor de pigmentatie. Tijdens het swachten in de winkel gaf het wel een mooi resultaat maar de belichting is daar toch altijd anders. Tijd voor wat swachtes voor jullie!


De swachtes vind ik helaas wel qua pigmentatie een beetje tegenvallen. Maar voor die prijs in principe wel een beetje te verwachten. Ik was ook wel erg benieuwd naar het resultaat als ik er een look mee maakte!


Toch vind ik het resultaat op mijn ogen niet verkeerd en vind ik het voor dagelijks gebruik naar bijvoorbeeld werk wel prima. Het geeft een mooie basic look. Ik vind het qua prijs kwaliteit uiteindelijk wel prima. Je krijgt voor ongeveer tien euro 12 kleuren. Dat is iets minder dan 1 euro per kleur. Maar als ik een vergelijking moet doen met dezelfde prijsklasse zou ik bijvoorbeeld eerder voor een chocolate pallete gaan als je een betere pigmentatie gaat. De W7 Colour Me Buff Natural Nudes Eye Colour Palette is voor €10,25 bij o.a. bol.com te koop.


11 opmerkingen :

 1. Jammer dat je de pigmentatie wat vind tegen vallen, maar op je ogen ziet het er mooi uit! Inderdaad prima voor een dagelijkse look. Ik laat dit palette aan me voorbij gaan, want ik heb alle Naked paletten van UD al, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, ja begrijpelijk! Dan zou ik ook voor die paletten gaan hihi!

   Verwijderen
 2. Het geeft inderdaad wel een hele mooie basis, maar jammer dat de pigmentatie wat tegenvalt! Ik vind het wel mooie kleuren, maar zou dan inderdaad eerder voor een ander palette gaan. Ik heb wel eens een chocolate palette gehad en daar was ik ook super tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik volgens mij ook, maar kan ook net zo goed een andere zijn. Het pigment vind ik zelf ook een klein beetje tegenvallen maar ik vind je uiteindelijke look wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel meis:-) Perfect voor dagelijkse look vind ik wel!

   Verwijderen
 4. Ik heb palettes gezien met een betere pigmentatie inderdaad; wel hele mooie, fijne en basic kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit palette ook, moet zeggen dat ik 'm niet zo vaak meer gebruik. Voor deze prijs zou ik zeggen, ga voor Sleek! Sleek heeft super goede oogschaduwpalettes, waar ik er zeker nog meer van wil in de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohja, sleek is inderdaad ook een prachtig merk! Goede tip:-)

   Verwijderen
 6. Ik vind het resultaat erg mooi hoor, en al helemaal als ik dan de prijs bekijk! Dit zijn ook wel echt mijn kleurtjes;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top