woensdag 18 oktober 2017

Black outfit of today!

Tijd voor een nieuwe outfitpost! Al heel lang stond een zwart leren rokje op mijn wishlist! Gek genoeg had ik er nog geen een in mijn kast liggen. Wanneer je er naar op zoek gaat kan je er niet eentje vinden want ik was al een tijdje naar eentje op zoek. Opeens kwam ik er eentje tegen die ook nog eens heel leuk valt met franjers! Vandaag een nieuwe outfit post, all black!

Dit leuke blousje wat ik erbij heb gecombineerd is van Zara, maar kocht hem bij de kringloop voor €2,00! Ik kon hem natuurlijk echt niet laten liggen voor dat geld en zo'n doorzichtig blousje had ik nog niet tussen mijn kledingitems hangen. Ik kan zeggen ik heb er totaal geen spijt van en draag hem met veel liefde! Hij is zo gemakkelijk te combineren.


Mantel: The Sting // Blouse: Zara // Rok: Only // Biker boots: Elise Store // Tas: from my sis

Het leuke aan deze outfit is dat hij all-black is en ik juist dan mijn opvallende 'panter' mantel kan dragen. Ik vind het altijd heel storend als dit niet bij elkaar gematcht is!

Wat vinden jullie van mijn outfit? Houden jullie ook zo van leren rokjes?


8 opmerkingen :

 1. Awhh zo leuk! De jas is leuk, de top is leuk, je rokje is leuk.. Alles is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol op dit soort all black outfits! Het staat zo chique. Vind het rokje vooral super leuk. Staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een geweldig rokje, hij staat je zo leuk! En wat tof dat die blouse van de Kringloop is, soms vind je daar echt de mooiste items <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zie je er prachtig uit! Die outfit staat je echt heel erg mooi. Ik vind vooral het rokje heel gaaf. En zo leuk dat je die top bij de kringloopwinkel vond :) Echt een goede vondst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke outfit meid! Vind dat rokje echt heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je heel erg leuk Nathalie! Super mooie fotos weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuk rokje! en zo chill, dat blousje voor zo weinig! x

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top