woensdag 1 november 2017

Dé spannendste series op Netflix van dit moment!

Heerlijk, die winterse dagen. Weer lekker met een cosy pyama op de bank en een kleedje erbij. Lekker griezelen met Netflix aan en een spannende serie op. Series vind ik eigenlijk veel leuker dan films. Ik vind het zo leuk dat je elke keer weer kan verheugen op een nieuwe afleverin. En nu Halloween net geweest is leek het mij wel leuk om de spannendste series uit te lichten. Ik ben gek op horror en spanning en deel daarom graag mijn spannendste series van dit moment aan jullie!


Slasher 

Slasher is echt een spannende serie en kan ik kan je vertellen, kijk deze niet in je eentje! Ik keek deze samen met mijn vriend maar vond het zo spannend dat ik bijna niet meer alleen naar de wc in het donker durfde te lopen hihi. Slasher is een beetje Scream achtige horror serie waarbij gruwelijke moorden worden gepleegd bij seizoen 1 in een stadje en seizoen 2 in een afgelegen gebied. Beide heel spannend en ik zou zeggen, je moet hem gewoon kijken maar wel op een moment dat je er tijd voor hebt. Ik en mijn vriend maakte er zelfs gewoon tijd voor omdat we weer zo graag verder wouden kijken. Haha! 

Scream

Als we nou toch in deze soort series zitten waarom niet. Iedereen kent Scream wel, hier is ook de serie op gebaseerd. Heel de tijd raadselachtig wie de moordenaar is en ook hier worden gruwelijke moorden gepleegd. Super spannend en ook zeker een aanrader om te kijken!

The mist

The mist is niet super spectaculair maar als je even iets wilt kijken omdat je geen andere serie meer hebt is dit wel een goede. The mist gaat over een mist die op komt in een dorpje. In die mist zitten hele vreemde wezens. Uiteindelijk spelen de scenes af in een winkelcentrum en in een kerk waar mensen natuurlijk op ten duur elkaar niet meer uit kunnen staan. Ook wel een aanrader als je van horror houd! De serie is gebaseerd op een verhaal van Stephan King.

The 100

Geen horror, maar wel suuuper spannend en nog een voordeel: vier seizoenen. Het gaat over 100 jongeren die naar de planeet worden gestuurd om te kijken of deze bewoonbaar is na 97 jaar. Eenmaal op de aarde blijken ze niet de enigste te zijn.. Ik denk dat je deze gewoon moet gaan kijken, zonder teveel uitleg. Ik kan je garanderen dat deze heel spannend is en echt voor vele aan te raden is!

Ozark

Als je Breaking bad een goede serie vond, is deze ook gegarandeerd wat voor jou! Het gaat over een man die als baan financiel adviseur is. Hierbij krijgt hij een mooi bod om geld wit te wassen voor een drugsdealer, maar dit loopt helemaal uit de hand waarbij uiteindelijk hij en zijn familie een groot gevaar lopen.. ook echt zo spannend! Een serie die je zo snel mogelijk elke keer verder wilt kijken!

Hebben jullie nog spannende series die ik ook absoluut moet kijken? Ik hoor het graag, want het is weer bijna tijd voor een nieuwe serie voor mij!

12 opmerkingen :

 1. Oeh! Allemaal te spannend om alleen te kijken haha. Dit moet ik echt samen met iemand kijken. Wel goede tips!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja echt :-)
   Misschien is the 100 wel dan een goede serie van jou, die is echt vooral spannend maar niet eng :-)

   Verwijderen
 2. Ohhh ik moet echt eens dit soort dingen gaan kijken! Lijken me spannend zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is t ook, zeker aanrader om een van de series te kijken:-)

   Verwijderen
 3. Ik heb nog niet een van deze series gezien! Eigenlijk kende ik er ook nog niet heel veel. Ik houd wel van spanning, maar eerder spanning in de vorm van een crime serie oid haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt waar! Heb je een heel nieuw to watch lijstje :-)

   Verwijderen
 4. Wow, ik heb nog nooit van deze serieus gehoord! Misschien maar eens een keer kijken haha. Leuk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt, juist leuk dat je ze allemaal nog niet gezien hebt! Heb je weer nieuwe leuke om te kijken:-)

   Verwijderen
 5. Ik moet zeggen dat ik echt heel erg benieuwd ben naar Ozark. The Mist kende ik nog niet, maar lijkt me ook erg interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. The 100 lijkt me heel vet! De Screamfilms heb ik wel allemaal gezien, wist niet dat er ook een serie van was!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke aanraders, Ozark en The100 ken ik, de rest nog niet. Zeker even checken, normaal houd ik niet zo van horror maar sinds ik American Horror Story kijk ben ik wel een beetje om. Maar kijk het ook liever niet alleen haha! Ken jij American Horror Story al?

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top