maandag 30 oktober 2017

Dingen die jij als vrouw ook zal herkennen!

Time for some girltalk! Soms is het even fijn om andere vrouwen kwaaltjes te lezen en te denken, oh ja! Dit heb ik ook! Zoals die laders in de panty die je er gelijk in trekt of het idee te hebben altijd te willen shoppen. Komen deze vrouwen weetjes jou ook bekend voor? Lees dan verder! Ben jij ook die vrouw..
Die altijd een ladders in haar nieuwe panty trekt.. trek je net een nieuwe panty aan.. en ja hoor! Weer een ladder erin.. argh!

Niet zonder make-up swachtes de winkel uit kunnen lopen.. ja een mooi nieuw palletje heb je nooit genoeg!

Nooit genoeg kleding in de kast heeft.. tja, je bent gewoon altijd als vrouw zijnde op zoek naar iets nieuws! Je moet tenslotte wel mee gaan met de mode trends, toch!

Dure strings kopen bij de Hunkemuller en vergeten dat die van de Primark eigenlijk ook wel heel fijn zijn! En goed koper..

Die het liefst elke maand de kamer omgooit om een make over te geven! Ja, die kriebels en fantasieën komen maandelijks weer terug en moet alles een nieuw plekje krijgen! (inclusief alle plantjes)

Die standaard een traan laat bij het kijken bij All You Need Is Love.. uhm, hoeveel dagen waren het ook alweer tot kerst? Laten die cosy dagen maar beginnen!

Zooooveel haarspeltjes en elastiekjes in huis hebt liggen, maar wanneer je er eentje nodig hebt het nergens kan vinden!  Huh, hoe kan dat nou?

Na het shoppen van kleding, thuis nog uitgebreid een modeshow houd. Zo fijn om al die leuke items weer erbij te halen en te showen!

Zoveel verschillende lakjes heeft maar uiteindelijk maar een paar gebruikt! Waarom die andere gebruiken als je je favoriete lakjes hebt..  maar het natuurlijk niet kunnen laten om weer nieuwe bij te kopen!

Die besluit netjes een setje klaar te leggen wat je de volgende dag aan wilt trekken maar uiteindelijk altijd wat anders aantrekt.. die andere outfit is toch misschien wat leuker.. Eindeloze dillema's!

Welke punten herken jij?

9 opmerkingen :

 1. Haha inderdaad stuk voor stuk heel herkenbaar, behalve die over panty's! Ik heb er echt heeeel veel thuis liggen maar er gaat er dus echt nooit eentje stuk haha..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooooh wow dan wil ik wel met je ruilen, hihi!
   Bij mij gaan standaard mijn panty's kapot.. geef er echt teveel geld aan uit haha!

   Verwijderen
 2. Haha heel grappig, ik herken heel wat dingen! Vooral die speldjes en elastiekjes,, waar blijven die?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel herkenbaar! Ik kan niet wachten tot All You Need Is Love hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, daar zitten veel wel heel herkenbare dingen tussen! Volgens mij ben ik ook wel echt een typische vrouw ;) Het puntje van All You Need Is Love had ik dit weekend nog. Ik zie ook nu al uit naar hun kerstshow, ook al wordt dat vast weer een tranendal ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top