maandag 9 oktober 2017

Een break voor één week!

Een break voor één week. Ja je leest het goed. Ik neem even een pauze van mijn blog en social media. Waarom? Dat lees je vandaag in dit artikel!


Sinds een maand loop ik vier dagen per week stage en daarnaast heb ik ook nog is een lange dag school. Dagelijks ben ik eigenlijk aan het rennen en vliegen totdat ik weer vroeg mijn bedje in kan duiken. Ja echt vroeg want mijn avonden eindigen standaard om half tien omdat ik de volgende dag om vijf uur weer mijn bed uit moet. Wallen zijn daarom ook mijn dagelijkse vriend en omdat ik merk dat ik dit niet meer kan bijbenen heb ik besloten om even een weekje geen artikels te plaatsen en minder druk erop te leggen. Ik hoop dat ik hierdoor even wat meer adem kan halen en tot mijzelf kan komen.

Ik doe momenteel de opleiding HBO verpleegkunde en zit in het tweede jaar. Dit eerste half jaar staat in teken van stage lopen en eigen leerdoelen kunnen behalen. Soms vind ik het HBO allemaal zo 'vaag' dat het mij veel tijd kost om dit allemaal te onderzoeken. Hierdoor heb ik vaak geen weekenden meer over en ben ik vaak aan het piekeren. Familie en vrienden heb ik ook bijna geen tijd meer voor en afspraken moet ik vaak afzeggen. Heel vervelend en daarom misschien ook even fijn dat ik het nu van mij af kan schrijven.

Deze week ga ik gebruiken om even tot mijzelf te komen, rust in mijn hoofd te brengen en even schoolopdrachten op een rijtje te zetten. Even een stapje terug in het schrijven van artikels en het maken van foto's helpen daar hopelijk bij. Echt eigenlijk iets wat ik verschrikkelijk vind maar iets wat nu op dit moment even moet!

Natuurlijk zit ik nog vol met super leuk ideeen en komt er nog een super leuke samenwerking aan! Ook ga ik binnenkort naar Parijs en ga ik naar Disneyland dus stay tuned! Maar eerst nog even een paar weekjes stage lopen en doelen gaan behalen! I can do this!

Herkennen jullie dit ook? Hebben jullie ook soms die 'struggle' om alles bij te kunnen houden?
7 opmerkingen :

 1. Ik merk ook dat de drukte steeds meer wordt! Hoewel ik onlangs nog zei dat ik zo blij was dat ik iedere dag kon bloggen, wordt dat nu stiekem ook wel minder..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neem lekker je tijd, het klinkt inderdaad ontzettend druk! Hopelijk helpt deze week je even tot rust te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat moet je vroeg op zeg, respect voor jou! Helemaal logisch dat je nu geen tijd hebt om te bloggen, dat komt vanzelf wel weer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh meid, ik snap het helemaal! Neem lekker de tijd voor jezelf, je blog komt vanzelf weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik begrijp het helemaal hoor meid! Je moet gewoon je rust pakken en naar je eigen lichaam luisteren. Anders word je er ook alleen maar ongelukkig mee. Jaloers dat je naar Parijs gaat hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oef herkenbaar, soms is het gewoon zo druk dat je niet meer aan jezelf toekomt. Neem lekker je rust en hopelijk gaat het snel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mag ik met je mee naar Disneyland? ZOO GAAF. Ik wil daar ook zo graag naar toe! Even lekker rust nemen, geniet ervan. Komt allemaal wel weer goed. Je behang is trouwens zo tof, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top