maandag 16 oktober 2017

En, daar ben ik weer!

Ohoh, het weekje is voorbij gevlogen en wat was het even fijn! Een week lang even geen social media en geen blog. Ik ben echt uitgerust maar ik moet zeggen ik mis mijn blog dan weer wel hoor!
In het weekje dat ik even rust heb gepakt zijn er weer zoveel leuke dingetjes die ik met jullie wil delen..


Afbeelding bron: pinterest 

Zo ben ik met mijn zusje naar de kringloop geweest en kochten we zulke leuke dingetjes! Evelien kocht een toffe tas en een jas en ik scoorde een paar shabbies voor 10 euro! Bizar hé! De laatste tijd ga ik steeds vaker even langs bij de kringloop, vinden jullie het leuk om af en toe is een shoplog hierover te zien?

En nog zo'n leuk nieuwtje.. kwam ik gisteren thuis van werk, is heel mijn keuken opeens marmer! O M G, elk meisje haar droom denk ik als je het vraagt hoe je het liefst je keuken eruit wilt laten zien. We wonen maar in een huurhuisje en die kastjes waren zo lelijk.. in het begin hadden mijn vriend en ik altijd al zoiets van, misschien een marmer printje erop doen. Maar.. al die kastjes plakken is niet zo mijn ding haha! Toen ik thuis kwam was opeens heel mijn keuken omgetoverd dus ook hier kunnen jullie een leuk artikel binnenkort over lezen!

Maargoed, om even terug te komen bij mijn break. School is zwaar en stage erbij helemaal.. afgelopen week moest ik echt even bijkomen en heb ik veel over mijn blog na zitten denken. Het voelde een beetje als falen.. als jullie begrijpen wat ik bedoel. Misschien herken je het ook wel? Ik baalde er gewoon enorm van. Eindelijk groeide ik wat meer en het ging lekker. Maar soms ook je ook naar je lichaam luisteren. Nu twijfel ik heel erg wat ik moet doen. Stoppen? NEVER! Maar wel misschien iets minder artikels per week? Eerst plaatste ik altijd drie artikels per week en nu vier. Misschien is het iets meer van mijzelf gevraagd.. De rubrieken vond ik eerlijk gezegd wel fijn werken. Vaak plaatste ik op maandag een persoonlijk artikel, dinsdag interieur, donderdag fashion en vrijdag beauty. Hmm! Lastig! Volgens mij heb ik gewoon jullie advies nodig. Wat zal ik gaan doen? Oké, van vier naar drie artikels per week lijkt mij gewoon fijner op dit moment, ik kan altijd nog wel weer naar vier terug gaan als ik weer meer tijd heb. Het blijft natuurlijk een hobby en moet niet uit de hand gaan lopen. Maar mijn rubrieken dan? Gewoon random iets plaatsen?

Ik ben heel benieuwd wat jij hiervan vind? Hoe ik het moet gaan aanpakken!2 opmerkingen :

  1. Welkom terug! Ik snap je gevoel heel goed, ik zou juist graag van 3 naar 4 of 5 artikelen per week gaan, maar in combinatie met mijn studie en bijbaantje, gaat dat gewoon niet.. Het is inderdaad een hobby, dus doe vooral wat goed voor jou voelt en werkt, want het is wel belangrijk dat je er nog steeds plezier in blijft houden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je naar de kringloop bent geweest, ik zou het heel leuk vinden om een shoplog te zien hoor! Vind het heerlijk om tweedehands te shoppen, zeker als er zulke leuke koopjes te vinden zijn. Ik denk dat je gewoon even de tijd moet nemen om uit te vogelen wat werkt met je blog! Het moet wel leuk blijven :) Welcome back <3 Liefs, Sija

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top