dinsdag 3 oktober 2017

Inspiratie om jou polaroid foto's op een leuke manier te decoreren in huis!

Polaroids, ik ben er gek op! Nu ik er zoveel heb vind ik het zonde om hier niets mee te doen. Het is een leuke tastbare herinnering en natuurlijk is het ook leuk om hier iets mee te doen in je interieur! Polaroids geven een persoonlijke touch aan je woon en/of slaapkamer en daarom heb ik vandaag wat leuke inspiratie voor jullie vandaag hoe je dit aan kan pakken!Desk situation

Het perfecte plekje voor je polaroids is toch wel je bureau. Je bureau kan je heel gemakkelijk aanpakken door bijvoorbeeld een ijzer frame neer te zetten met leuke clips. In mijn inspiratie hieronder zie je bijvoorbeeld zo'n ijzer frame van Xenos. Op die manier kan je heel leuk spelen met je polaroids maar ook met bijvoorbeeld met andere kaartjes, plantjes en hangers. Dit geeft een super tof effect wat ik zelf ook zeker ga toepassen in mijn interieur!

Let's travel the world!

Wanneer je op zoveel mooie plekjes bent geweest en overal een polaroid hebt geschoten is het ook heel tof om een kaart te maken of te kopen en hier bij elk bezochte plekje een herinnering aan te hangen. Super leuk om zo je foto's te verzamelen en nog eens super tof in je interieur! Wat ook super handig is op reis is een fotoboekje. Op deze manier kan heel gemakkelijk je polaroids bewaren en verwisselen in je interieur en blijven ze toch netjes bewaard!

Washi-tape it up! 

Washi tape is echt een van mijn favoriete stationary omdat het gemakkelijk en ook een super leuk resultaat heeft! Polaroids kan je natuurlijk leuk met washi tape ophangen en leuke origami printjes bij maken. Op deze manier creëer je een super leuk sfeertje. Wil je toch meer combineren met een leuke plank erbij? Koop dan zo'n plankje die niet teveel ruimte inneemt en waar je wel kleine hangplantjes aan kunt hangen en fotolijsten op kan zetten. Op deze manier kan je ook heel leuk spelen met je polarois of leuke lichtjes eraan hangen zoals bij je ziet bij mijn inspiratie!


Graag iets kopen en op ideeën gekomen? Ik heb ze producten voor je op een rijtje gezet!
1. HEMA: €2,-
2. Studio Stationary: €4,95
3. Kwantum: €5,-
4. Studio Stationary: €3,50
5. Xenos: €5,99
6. Studio Stationary: €16,95
7. HEMA: €2,-
8. HEMA: €3,-
9. HEMA: €5,-
10. Studio Stationary: €3,50
11. HEMA: €5,-
12. Xenos: €7,99

Houden jullie ook van polaroids? En wat vonden jullie van deze inspiratie?
16 opmerkingen :

 1. He wat een leuke ideetjes zeg! Ik heb zelf niet zo'n camera , dus ook geen polaroids, maar ik vind ze ook altijd zo tof staan in foto's / flatlays.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat veel leuke ideetjes, ik zit inderdaad altijd met een hoop losse polaroids en heb ze op allerlei plekjes in m'n kamer staan/liggen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nummer 9 is leuk! Ik had zelf in mijn studentenkamer 3 touwtjes hangen waar een aantal polaroids op zaten. Dat zag er altijd zo gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa super leuk! Wij hebben in ons toilet een staaldraad gespannen waar we met klemmetjes onze favoriete foto's aan hebben gehangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe ideetjes allemaal! Ik zelf had al mijn polaroids aan een touwtje gehangen en als een slinger aan mijn muur gehangen. Af en toe een leuk versierseltje eraan, met kerst kerstballen aan het touw, etc. Hartstikke leuk en zó simpel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou toch ook nog echt graag zo een polaroid camera willen hoor... dreams dreams haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke ideeën. Ik vind zo'n rek bij nr. 12 heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superleuke ideeën allemaal! Zo kun je eigenlijk veel meer met polaroids dan ik altijd dacht :) Ik vind vooral zo'n wandrek met polaroids wel heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love polaroids! Heb er tijdje terug veel geregen van een vriendin, moet ze alleen nog steeds ophangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ze zelf aan een 'waslijntje' hangen met mini wasknijpertjes, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top