vrijdag 6 oktober 2017

Mijn drie favoriete beauty producten van de afgelopen maand!

Beauty aankopen zijn altijd leuk. Ik kan het nooit laten om toch even langs de make up te lopen bij de kruidvat en voor je het weet loop je weer met allemaal swatches en een palette rijker de deur uit. Oops. Maar wel iets wat voor mij heel herkenbaar is. Daarom vandaag mijn drie favo beauty aankopen van de afgelopen maand!I heart chocolate Vice eyeshadow palette

Tja, dit is dus dat palette waar ik het net eigenlijk over had. Ik ben echt fan van deze palette en kon het ook echt niet laten toen ik met mijn sis aan het shoppen was, ook even de kruitvat in te lopen. Deze palettes waren namelijk 1+1 gratis dus besloten wij er beide eentje mee te nemen. Ik koos voor de Vice variant. Eentje die ik qua uiterlijk niet heel aantrekkelijk vind door de zwarte kleur maar waarvan ik de kleuren echt zo prachtig vind! Hij heeft hele mooie basiskleurtjes die ik nu ook echt bijna dagelijks gebruik dus dit is zeker een fijne aankoop geweest!


Lush Creamy Candy bubble bar

Zelf ben ik echt gek op zoete geuren en bubbels in bad. Heerlijk deze aankoop en zo fijn met drukke dagen! Even lekker genieten van een warm bad helpt mij echt om te ontspannen. Stiekem heb ik alweer een nieuwe aangeschaft bij Lush, the comforter. Ook echt een heerlijke geur waar ik binnenkort een keer een review over wil schrijven. Vinden jullie dit leuk om te lezen? Maargoed, alleen cadeautjes shoppen lukt mij nooit en negen van de tien keer neem ik dan ook gelijk iets voor mijzelf mee. De naam van deze bubble bar zegt het al. Het is zo zoet 'like creamy candy' en i love it! Lush belooft dat je er meer energie van krijgt en dat is het zeker!


Highlighter van Revolution

Ik ben echt verkocht van deze highlighter! Dit is echt absoluut mijn favoriet en wil deze echt niet meer missen. De pigmentatie is echt prachtig en de kwaliteit van het product is echt super! Hebben jullie ook zo'n product die je eigenlijk nooit meer zou willen vervangen?

Wat vinden jullie van mijn favo producten van de afgelopen maand?


9 opmerkingen :

 1. Mooie producten! Ik vind vooral de highlighter er heel mooi uit zien! Hij doet me een beetje denken een Beaming Blush van Mac.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De highlighter van revolution vind ik zo mooi! Die staat nog hoop op mijn lijstje.
  Fijn artikel!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh die highlighters van Revolution heb ik al een aantal keer vast gehad (vind ze ook wel lijken op die van MUA) en ze blijven inderdaad zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, wat een mooie producten! Dat oogschaduwpalette ziet er zo mooi uit. Ik kan me voorstellen dat je daar heel blij mee bent. En naar de badproducten van Lush ben ik stiekem ook heel benieuwd, maar helaas hebben wij geen bad ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, die highlighter is erg mooi! Ik heb het zelf gehad met een blusher van Boots. Die was echt op een gegeven moment helemaal 'op'. Maar ZO mooi, het was echt de mooiste blush die ik ooit gehad heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh super leuk om te zien! Ik vind die highlighter zo mooi!!! En die bruisbal is ook super schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige highlighter! En die Candy bubble bar lijkt me ook tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van de I heart chocolate paletten <3 Heb er nu 3 en ik gebruik ze dagelijks. Ben erg benieuwd naar de highlighter van MUA!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, die highlighter ziet er goed uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top