donderdag 5 oktober 2017

Outfit - go sit on a cactus!

Zoals de meeste van wel van jullie weten ben ik gek op plantjes en al helemaal met cactussen. Toen ik dit shirtje tegen kwam moest ik die ook echt hebben. Vandaag deel ik deze toffe outfit met jullie!
Eigenlijk heb ik altijd veel te weinig T-shirts als deze in de kast. Basic maar toch een leuk outfitje voor de doordeweekse dag! De cactus op mijn shirt is fluffy en dat vind ik dit shirtje extra leuk maken! Het tasje vind ik de outfit hier helemaal bij afmaken. Ik vind het leuk om met accessoires de kleuren van je outfit helemaal terug te laten komen!


T-shirt - Mango // Jeans - Mango // Tasje - Primark // Zonnebril - vakantie // Schoenen - My Jewellery

Wat vinden jullie van deze outfit? Dragen jullie vaak basic items?

5 opmerkingen :

 1. Ik heb ook echt te weinig dit soort goede basics, ik vind het cactusje op je shirt zo leuk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Lekker casual, daar hou ik van :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super toffe outfit ! Heel leuk je shirt in combinatie met je tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gecombineerd zo door de kleurdetails weer terug te laten komen! Zo'n tic heb ik ook haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, zeker, ik ga ook graag voor basic. Lekker een spijkbroekje met een jasje erboven. Klaaaaaaar! Ik vind het zo leuk dat je tasje helemaal matchy matchy is met die cactus!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top