vrijdag 20 oktober 2017

Review Aloe Activator en Mask Powder van Forever!

Gezichtsverzorging vind ik heel belangrijk, kwalitatief goede producten vind ik daarom heel belangrijk. Mijn huid kan namelijk nog wel eens irritaties krijgen of er raar op reageren. Mijn huid goed verzorgen vind ik wel heel belangrijk en zeker nu mijn huid nog wel eens droog kan aanvoelen in de herfst en winter periode vind ik het belangrijk een goede verzorging voor mijn huid te gebruiken. Een tijdje geleden heb ik een hele fijne product mogen ontvangen van de lijn Forever. Een productlijn met alles betreft beauty producten gebaseerd op Aloë Vera producten.
Vandaag heb ik een review voor jullie over de producten Aloe Activator en de Mask powder. Beide producten kan je met elkaar samen voegen voor een heerlijk masker en een optimale verzorging van je huid.
'Aloe Activator is een krachtige vochtreglator die voor 99,6% uit aloë vera en allantoïne bestaat. Dit verzorgingsproduct kan puur gebruikt worden of met de Mask Powder. In combinatie met de Mask Powder heeft u een reinigend gezichtsmasker. Bij de pure vorm hydrateert en verfrist het de huid en laat het weer stralen! Gebruik dit product als oogcompress en het laat ieder stukje vermoeidheid verdwijnen. Het heeft een kalmerend effect op de huid rond de ogen en geeft deze de vitaliteit weer terug'
Dit klinkt echt perfect voor mijn huid! Met de winterse dagen op komst ben ik altijd automatisch wat moeier en is mijn huid wat minder stralend eruit ziet. Ik kon daarom ook niet wachten om het producten te testen en heb dit dus ook gelijk gedaan.De Aloe Activator kan je dus ook los gebruiken om de huid weer een extra boost te geven. Zelf kijk ik dit wekelijks aan. Wanneer ik een vermoeide week heb gehad ga ik hem puur gebruiken, wanneer ik mijn huid goed wil reinigen gebruik ik hem in combinatie met de Mask Powder.De Aloe Activator zit in een fijn flesje, waarbij je gemakkelijk de juiste hoeveelheid in je gezicht kan aanbrengen. De ingrediënten van dit product zijn enzymen en aminozuren. De Aloe Activator kan je hier vinden! Toch de producten met elkaar combineren en hoe het resultaat hiervan is? Lees dan snel verder mee!


 De Mask Powder zegt het eigenlijk al. Het is een poeder die kan combineren met de Aloe Activator. Hoe weet je dat je de juiste hoeveelheden gebruikt? Dat is heel gemakkelijk! Je krijgt er namelijk een fijn lepeltje, bakje en kwastje bij om jou juiste hoeveel te mixen. Met één eetlepel Mask Powder en één eetlepel Aloe Activator zit je sowieso goed, maar je kan het natuurlijk altijd uitbreiden naar wens. Hierna is het product klaar voor gebruik en kan je het aanbrengen in het gezicht en hals zo ongeveer 30 minuten. Neem daarna lekker een warme douche en geniet van een heerlijk me-time avondje! Ik kan je zeggen, dit is heerlijk en wil ik niet meer missen uit mijn ritueel!
'Ultra-fijn poeder met een unieke combinatie van rijke ingrediënten. Verzacht, verzorgt en reinigt uw huid terwijl het uw huidcellen vernieuwd en nieuwe celgroei stimuleert. Een perfecte emulsie voor een masker dat u verkrijgt door het poeder met Aloe Activator te vermengen. Het poeder bestaat uit een unieke combinatie van werkzame stoffen die de huid verstevigt en reinigt. Vermengd met Aloë Vera Gel en de allantoïne in de Aloe Activator, zorgt dit krachtige gelaatsmasker voor een totale diepte-reiniging van uw huidporiën.'
Klinkt ook perfect en ik kan zeggen, ik kan niet meer zonder! Ik vind de structuur en de geur heel zacht van dit product en daarom ook echt fijn om aan te brengen op mijn gezicht.
Lijkt dit product jou ook zo ideaal en wil je hem graag uitproberen? Je kunt hem hier vinden. Ik kan hierbij jullie als conclusie mee geven, ik kan niet meer zonder dit heerlijke masker! In het begin moest ik nog wennen aan de structuur en het zelf 'maken' van het masker. Zelf ben ik gewend aan kant en klare maskers maar uiteindelijk resultaat had ik hier vaak niet bij. Ik kan zeggen dat ik bij deze producten echt resultaat merk en mijn gezicht een stuk rustiger oogt. Ook heb ik geen last van irritaties en reageert mijn huid er niet vreemd op. De Aloe Activator is voor €14,76  en de Mask Powder voor 
€21,05 euro te koop. Misschien een relatief hogere prijs dan maskers die jullie misschien net als mij gewend zijn, maar ik kan jullie garanderen: zeker wel de moeite waard! Je kan je huid maar één keer goed verzorgen! De website kan je eventueel hier vinden, een kijkje nemen is zeker de moeite waard!
*Deze producten heb ik mogen ontvangen ter review.11 opmerkingen :

 1. Oeh. Klinkt goed. Als het maar gezichtsmaskertjes zijn, dan ben ik er altijd voor te vinden :) Bovendien heb ik zo’n poeder nog nooit uitgetest. Lijkt me leuk om zelf te kunnen maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk hé gezichtsmaskers! Ik ga het nu wel echt wekelijks aanhouden voor een goed resultaat!

   Verwijderen
 2. Leuk! Grappig dat ze van Forever zijn, ik heb de Clean9 gedaan :) Kreeg toen ook een paar samples en was er wel enthousiast over.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, leuk! Ja ik ben ook echt fan van deze producten. Vind het heel fijn in gebruik en m'n huid is er ook blij mee:-)

   Verwijderen
 3. Oeh dit klinkt als een heeel fijn masker zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit klinkt super goed! Ik ben dol op gezichtsmaskers, probeer het wel elke week te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende dit merk nog niet, maar het klinkt als een heel fijn masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat klinkt echt als een heel fijn product! Een goed masker is zijn geld ook zeker meer dan waard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 'Poeder'-maskers vind ik altijd wel fijn. De prijs ligt dan ook goed als deze zo goed is. Ik wil hem ook proberen!!

  BeantwoordenVerwijderen

Back to Top