vrijdag 3 november 2017

Review Recovering Night Crème van Forever

Om eerlijk te zijn, was mijn huid nog niet zo bekend met crèmetjes. Gek hé en dus eigenlijk ook wel tijd dat ik mijn huid wat beter mag verzorgen. Bij goedkopere producten krijg ik altijd huidirritaties en meer last van puistjes, heel vervelend dus kocht ik eigenlijk om die reden geen producten meer. Na een leuk bericht, waarbij ik beautyproducten mocht uitkiezen om te testen, besloot ik toch weer voor een crème te gaan. Een nachtcrème zodat het 's nachts goed zijn werk kan doen, aangezien ik overdag vaak make-up draag. Vandaag een review over de nachtcrème van Forever.


De recovering Night Crème is geschikt voor ieder huidtype en hersteld de huid tijdens het slapen. Het fijne aan deze nachtcreme is dat hij snel intrekt en niet vettig is op je huid. Niets is zo vervelend, wanneer je gaat slapen, je het gevoel hebt dat je huid 'dicht' zit. In de creme zit oplosbaar callogeen en elastine wat rimpels helpt verminderen. Misschien zou je denken, wat begin ik hier vroeg mee. Maar het is bewezen dat vanaf je 25e jaar, je huid achteruit gaat en verzorging daarbij van belang is. De recovering Night Crème beloofd:
'Recovering Night Creme verzorgt uw huid zodat deze zich 's nachts kan herstellen en ieder spoor van vermoeidheid verdwijnt. Met haar volle, zachte textuur hydrateet dezxe creme ook de meest vermoeidhe huid waardoor deze weer prettig aanvoelt. Oplosbaar callogeen en eslastine helpen hierbij om rimpels te vertragen. Geschikt voor ieder huidtype.'
Ideaal, dat naast de rimpels ook je huid beter wordt gevoed met betrekking tot vermoeidheid. Dat heb ik nodig! Zeker met de winterse dagen en het vroege opstaan. Maar of het ook werkt? Jazeker! Ik merk zeker aan mijn huid dat het zachter aanvoelt en zie zichtbaar minder vemoeidheid rondom mijn ogen! Daarbij heeft de tube ook een handig formaat en is het fijn mee te nemen wanneer je ook een weekendje weg gaat bijvoorbeeld. De tube geeft ook een fijne hoeveelheid wanneer je het aan wilt brengen waardoor je nooit teveel uit de tube knijpt en niet teveel verzorging 'verspilt'. De crème voelt zacht aan, niet vettig en is fijn in de masseren in je huid. Het is niet te dik en ook niet te dun en voelt als een voedzame crème aan.


Ik heb de crème nu dik drie weken in gebruik en kan concluderen dat ik het een hele fijne nacht creme vindt. De crème is misschien wat prijziger dan andere creme's die je misschien bent gewend van de drogisterij maar het heeft zichtbaar beter effect voor de gevoelige huid. Ik heb totaal geen last van uitslag in mijn gezicht en vermoeidheid rondom de ogen is niet meer zichtbaar, dus ik vind het een onmisbaar beautyproduct! Ben je ook net zo enthousiast als mij geworden? Neem dan even een kijkje op de website! Hier vindt je vele beautyproducten maar ook onder andere deze fijne nachtcrème van Forever!

Wat voor nachtcrème gebruik jij altijd? Of gebruik je net als mij eerst, geen nachtcrème?
Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Back to Top